TIKI VENT d.o.o.
Srbija, 11000 Beograd
                Jove Ilića 31
Tel:+381 11 3979 636
 3979 606
 3976 592
 2492 592
Fax:+381 11 3976 085
E-mail: office(at)tikivent.co.rs

Naš Internet Katalog

Naš internet katalog. Dostupno samo registrovanim kupcima veleprodaje.

Internet katalog je dostupan samo za registrovane kupce veleprodaje!

 

Član grupe

 

Pridružite nam se na

Tiki Vent formira svoju ponudu uz pomoć renomiranih svetskih proizvođača, čija je stogodišnja tradicija svojevrsna garancija kvaliteta. Možemo vam ponuditi najkvalitetnije rezervne delove sledećih proizvodjača:

Federal-Mogul - AE, Goetze, Glyco, Nüral, Payen i FP-Deisel[klikni ovde]

Federal-Mogul - AE, Goetze, Glyco, Nüral, Payen i FP-Deisel

Jedan od najvećih svetskih proizvođača delova za automobile, avione, teške radne mašine, industriju, brodove, železnicu i proizvodnju struje. Firma sa sedištem u Sautfild Mičigenu (USA) osnovana je 1899. Federal-Mogul ima 106 proizvodnih i 25 distributivnih lokacija u 36 zemalja. Zapošljava 40.000 radnika i u 2008 je zabeležio prodaju u iznosu od 6,9 milijadi dolara. Kompanija proizvodi delove i za prvu ugradnju i za naknadnu prodaju. Udeo prve ugradnje u ukupnom prometu je 53% pri čemu se Federal Mogul delovi ugrađuju u preko 250 modela vozila i više od 700 tipova motora. Federal-Mogul u svojoj ponudi ima preko 20 brendova, od kojih treba izdvojiti poznate brendove delova motorne grupe: AE, Goetze, Glyco, Nüral, Payen i FP-Deisel. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, inovacijama, ponudi delova i distribuciji Federal-Mogul je jedan od svetskih lidera u ponudi automobilskih delova.

 

Zupčasti kaiševi, Klinasti kaiševi, Višekanalni kaiševi, Bregaste, Predkomore, Hidropodizači, Ventili, Vođice

Klipovi SUS motora

Dihtunzi motora, Šrafovi glave motora

Karike, Cilindri, Dihtunzi motora, Šrafovi glave, Diht mase

Klizni ležajevi

MSI Motor Service International – Kolbenschmidt i Pierburg[klikni ovde]

MSI Motor Service International – Kolbenschmidt i Pierburg

Odeljenje Kolbenschmidt Pierburg AG grupe zaduženo za distribuciju rezervnih delova. KSPG grupa je jedan od vodećih proizvodjača delova i komponenti motorne grupe. Nastala je 1998. godine sjedinjenjem dva poznata i priznata proizvođača sa dugogodišnjom tradicijom, Kolbenschmidt (osnovan 1910. godine, proizveo prvi aluminijumski klip 1920.godine) i Pierburg (osnovan 1909. godine, započeo proizvodnju karburatora 1928. godine). Grupa zapošljava 12.000 radnika na preko 30 lokacija širom planete. U 2008 godini KSPG grupa je ostvarila prodaju od 3,1 milijarde dolara. Kroz svoje odeljenje, MSI Motor Service International, grupa distribuira širom sveta svoje proizvode, u okviru Kolbenschmidt i Pierburg brendova.

Karike, Klipovi, Cilindri, Klizni ležajevi, Pumpe vode, Pumpe ulja, Glave motora, Filteri

Pumpe goriva, Elektromagnetni ventili, Nosači karburatora, Protokomeri, EGR ventili

Victor Reinz[klikni ovde]

Victor Reinz

Jedan od vodećih proizvođača zaptivnih materijala i delova za automobile, kamione, teške radne mašine i industriju. Deo je DANA korporacije čije je sedište u Toledo Ohaju (USA). DANA  korporacija je osnovana 1904. godine i trenutno upošljava 29.000 zaposlenih u 26 zemalja (u okviru Victor Reinz-a je 3.500 radnika). U 2008. godini DANA korporacija je ostvarila prodaju u visini od 8,1 milijarde dolara, od čega je 705 miliona dolara ostvarene prodaje Victor Reinz proizvoda. Ova prodaja je ostvarena zahvaljujući visoko-tehnološkoj proizvodnji delova čiji je kvalitet baziran na preko 80 godina iskustva, tradicije, istraživanja i unapređenja. To je pozicioniralo brend Victor Reinz  kao jedan od vodećih na tržištu auto delova.

Dihtunzi motora, Diht mase, Šrafovi glave motora

Perfect Circle[klikni ovde]

Perfect Circle

Renomirani proizvođač karika, klipova i cilindara za motore sa unutrašnjim sagorevanjem. Od početka 2007. godine posluje kao deo Mahle grupe. Time je stogodišnja tradicija, iskustvo, istraživanje i razvoj Perfect Circle proizvoda osnaženo iskustvom, tehnološkim razvojem i proizvodnim kapacitetima Mahle grupe. Danas Mahle grupa, sa sedištem u Študgartu (Nemačka) zapošljava 50.000 radnika na 124 lokacije u 25 zemalja širom planete. U 2008. godini Mahle grupa je ostvarila prodaju u iznosu od 6.99 milijardi dolara i time dodatno učvrstila svoju poziciju jednog od svetskih lidera u proizvodnji i prodaji auto-delova.

Karike, Klipovi, Cilindri, Klizni ležajevi

NE - NPR of Europe[klikni ovde]

NE - NPR of Europe

Ogranak japanske korporacije NPRNippon Piston Ring, renomiranog proizvođača karika. NPR je osnovan 1931. godine. Sedište NPR korporacije je u gradu Saitama u Japanu. Obzirom da je Toyota glavni akcionar NPR korporacije, to ih pozicionira kao vrlo jakog proizvođača delova prve ugradnje. Nastojeći da se probije na tržištu Evrope 1973. godine NPR osniva, u Nemačkoj, zajedničku kompaniju sa Wolfgangom Šotleom pod nazivom Schöttle Motorenteile GmbH (SM). Nakon više od 30 godina poslovanja pod SM brendom NPR preuzima kompletan udeo u zajedničkoj kompaniji, 2005. godine formira NPR of Europe GmbH kompaniju, a zatim 2008. godine počinje prodaju svojih proizvoda pod novim NE brendom. Danas NPR zapošljava 2.500 radnika na 30 lokacija širom planete. NPR je 2007. godine ostvario prodaju u visini od 536 miliona dolara.

Karike, Klizni ležajevi

Ruville[klikni ovde]

Ruville

Kompanija osnovana pre više od 80 godina kao nezavisna trgovačka kuća vođena idejom da obezbedi korisnicima najkvalitetnije rezervne delove pod jednim krovom. Danas, u skladu sa tradicijom, samo rezervni deo proizveden od strane proizvođača prve ugradnje može biti ponuđen pod okriljem Ruville brenda. Time je obezbeđen najviši kvalitet i apsolutna funkcionalnost svih isporučenih delova što je temelj poverenja koje korisnici imaju prema Ruville brendu.

Bregaste osovine, Španeri, Hidropodizači, Pumpe vode

Metelli[klikni ovde]

Metelli

Renomirani Italijanski proizvođač sa dugogodišnjom tradicijom. Metelli je osnovan 1962. godine, a već 1970. godine započinje proizvodnju delova motorne grupe. Od samog početka je akcenat stavljen na visok kvalitet proizvoda i konstantno usavršavanje proizvodnje. U tu svrhu je samo u zadnjih 6 godina reinvestirano više od 15% ostvarenog godišnjeg prometa u razvoj proizvodnje, pa se danas svi Metelli delovi proizvode na kompjuterizovanim (CNC) proizvodnim trakama i svaki proizvedeni komad (100% proizvodnje) prolazi kroz finalnu kontrolu kvaliteta.

Vođice ventila, Podloške za štelovanje ventila

AMC[klikni ovde]

AMC

Kompanija Amadeo Marti Carbonell S.A. (AMC) je osnovana 1960. godine u gradu Nules (Španija). Već krajem iste godine AMC je počeo sa proizvodnjom glava motora, što je i danas njihov primarni proizvod. Iako je na početku proizvodnja bila bazirana na potrebama domaćeg Španskog tržišta već 1970. godine AMC se proširuje na glavna Evropska tržišta a ubrzo i na ceo svet. Danas su proizvodi AMC-a prisutni u celom svetu i smatraju se jednim od najkvalitetnijih proizvođača, naročito na polju glava motora.

Glave motora, Bregaste osovine, Predkomore